TVOPJEPC |
Home / Documentaires / Neuken doe je zo!
UITZENDING GEMIST?
   
Neuken doe je zo! uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
BNN

Genre:
Documentaires

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Neuken doe je zo!

Recht voor zijn raap-seksprogramma voor jongeren, gepresenteerd door Bridget. Mijn vriend wil dat ik hem pijp. Moet ik dat slikken? Wat doe je als je niet kan klaarkomen. Weten hoe het ook al weer moest? Uitzending gemist van Neuken doe je zo!? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Neuken doe je zomers! Aflevering 1
Neuken doe je zomers! Aflevering 2
Neuken doe je zo! Aflevering 1: Versieren
Neuken doe je zo! Aflevering 2: De eerste keer
Neuken doe je zo! Aflevering 3: Klaarkomen
Neuken doe je zo! Aflevering 4: Standjes
Neuken doe je zo! Aflevering 5: Seksueel overdraagbare aandoeningen
Neuken doe je zo! Aflevering 6: Vreemdgaan
Neuken doe je zo! Aflevering 7: De hoogtepunten

 

 
 
 
 
 

Neuken doe je zo! terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Neuken doe je zo!. De rechten van dit programma liggen bij BNN. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.