TVOPJEPC |
Home / Geschiedenis / Polygoon Journaals
UITZENDING GEMIST?
   
Polygoon Journaals uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
VPRO

Genre:
Geschiedenis

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Polygoon Journaals

Onder het grote publiek werd Polygoon bekend vanaf 1924 met het bioscoopjournaal Hollands Nieuws, dat eerst tweewekelijks en vanaf begin jaren dertig wekelijks in de bioscoop te zien was. Uitzending gemist van Polygoon Journaals? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Kerstmis voor minder bedeelde kinderen
Arabisch kerstfeest in Moulaud
Kerstbloemen-tentoonstelling
Het kerstverhaal in de beeldende kunst
De koninklijke familie viert kerstfeest (1954)
Waar kerst- en paastijd samenvallen
De koninklijke familie viert kerstfeest (1957)
Kerstviering 1958
De donkere dagen voor Kerstmis
Feestelijke sfeer in somber jaargetijde

 

Pagina's: 1 | 2 | 3 | 4 | > >>

 
 
 
 
 

Polygoon Journaals terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Polygoon Journaals. De rechten van dit programma liggen bij VPRO. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.