TVOPJEPC |
Home / Talkshows / Life and Cooking
UITZENDING GEMIST?
   
Life and Cooking uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
RTL 4

Genre:
Talkshows

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Life and Cooking

Middagmagazine op RTL 4 met Carlo Boszhardt en Irene Moors. Uitzending gemist van Life and Cooking? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Bekijk hier de laatste uitzending van Life and Cooking
11-11-2007 De eerste De Wereld Slaat Door

 

 
 
 
 
 

Life and Cooking terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Life and Cooking. De rechten van dit programma liggen bij RTL 4. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.