TVOPJEPC |
Home / Nieuws / Hart van Nederland
UITZENDING GEMIST?
   
Hart van Nederland uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
SBS 6

Genre:
Nieuws

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Hart van Nederland

Hart van Nederland is altijd op zoek nar het laatste nieuws bij u uit de regio. Uitzending gemist van Hart van Nederland? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

04-02-2008 Extra lange uitzending over de ontwikkelingen rondom de Holloway-zaak
Bekijk hier de laatste uitzendingen van Hart van Nederland

 

 
 
 
 
 

Hart van Nederland terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Hart van Nederland. De rechten van dit programma liggen bij SBS 6. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commercile omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.