TVOPJEPC |
Home / Sport / Eredivisie Voetbal
UITZENDING GEMIST?
   
Eredivisie Voetbal uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
Diversen

Genre:
Sport

Meer informatie:


   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Eredivisie Voetbal

Sinds kort op tvopjepc.nl: samenvattingen van wedstrijden uit de eredivisie. Nog niet van alle clubs, maar wel de wedstrijden van AJAX, AZ, Feyenoord, Heerenveen, PSV, RODA JC, SPARTA, FC Utrecht, Willem II en natuurlijk de clubs waar ze tegen spelen. Uitzending gemist van Eredivisie Voetbal? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

PSV - Helsingborg
AJAX
AZ
Feyenoord
SC Heerenveen
PSV
Roda JC (klik op de filmcamera naast de wedstrijd)
Sparta Rotterdam
FC Utrecht
Willem II

 

Pagina's: 1 | 2 | > >>

 
 
 
 
 

Eredivisie Voetbal terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Eredivisie Voetbal. De rechten van dit programma liggen bij Diversen. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.