TVOPJEPC |
Home / Overig / Ten einde raad
UITZENDING GEMIST?
   
Ten einde raad uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
NCRV

Genre:
Overig

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Ten einde raad

Annemarie van Gaal zet zich in voor mensen die zijn vastgelopen in de bureaucratie. Het gaat om zaken waarbij de menselijke maat uit het oog verloren is, en er alleen maar naar de regels gekeken wordt. Uitzending gemist van Ten einde raad? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

29-04-2008
22-04-2008
15-04-2008
08-04-2008
01-04-2008
25-03-2008
18-03-2008 Klusjesman Deventer moordzaak spreekt, werkt Britse aanpak dierenactivisme?, essentiele Speech Barack Obama
11-03-2008

 

 
 
 
 
 

Ten einde raad terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Ten einde raad. De rechten van dit programma liggen bij NCRV. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.