TVOPJEPC |
Home / Overig / Help, mijn man is klusser!
UITZENDING GEMIST?
   
Help, mijn man is klusser! uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
RTL 4

Genre:
Overig

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Help, mijn man is klusser!

John Williams bezoekt wanhopige partners van doe-het-zelvers. Al lange tijd bivakkeren zij tussen onafgemaakte klusprojecten. Uitzending gemist van Help, mijn man is klusser!? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Bekijk hier alle afleveringen van Help, mijn man is klusser!

 

 
 
 
 
 

Help, mijn man is klusser! terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Help, mijn man is klusser!. De rechten van dit programma liggen bij RTL 4. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.