TVOPJEPC |
Home / Spelshows / QI
UITZENDING GEMIST?
   
QI uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
VARA

Genre:
Spelshows

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

QI

QI, ofwel Quite Interesting, is een comedy quiz waar niet alleen de juiste, maar vooral de meest interessante en geestige antwoorden punten opleveren. Uitzending gemist van QI? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

31-01-2009
24-01-2009
17-01-2009
10-01-2009
03-01-2009

 

 
 
 
 
 

QI terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van QI. De rechten van dit programma liggen bij VARA. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.