TVOPJEPC |
Home / Spelshows / Hole in the Wall
UITZENDING GEMIST?
   
Hole in the Wall uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
SBS 6

Genre:
Spelshows

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Hole in the Wall

Iedere week gaan twee teams de strijd met elkaar aan. De teamleden moeten de meest onmogelijke posities aannemen om zich door vreemde vormen in een bewegende muur te manoeuvreren. Passen ze niet door de figuren in de wand, dan belanden ze rechtstreeks in het water wat hilarische taferelen oplevert. Uitzending gemist van Hole in the Wall? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Bekijk hier uitzendingen van Hole in the Wall via SBS Programma Gemist

 

 
 
 
 
 

Hole in the Wall terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Hole in the Wall. De rechten van dit programma liggen bij SBS 6. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.