TVOPJEPC |
Home / Gezondheid / Gemma Glitter Gezondheidsgala
UITZENDING GEMIST?
   
Gemma Glitter Gezondheidsgala uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
Avro

Genre:
Gezondheid

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Gemma Glitter Gezondheidsgala

In het afgelopen seizoen van Gemma Glitter Gezondheidsgala zat er naast de ludieke sketches elke week een item in het programma waarin een kind met een bepaalde handicap, ziekte of aandoening open en eerlijk over zijn of haar eigen leven vertelt. Uitzending gemist van Gemma Glitter Gezondheidsgala? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Aflevering 4 :: Romantiek, skaten, EPP
Aflevering 7 :: Stotteren
Aflevering 6 :: achondroplasie
Aflevering 5 :: SLE
Aflevering 3 :: Tongzoenen, winter guard, prader willi
Aflevering 2 :: Hygi?ne, voltige, groeistoornis
Aflevering 1 :: Knuffelen, rolstoeltennis, brandwonden
Aflevering 22: 25-03-2004
Aflevering 21: 18-03-2004
Aflevering 20: 11-03-2004

 

Pagina's: 1 | 2 | 3 | > >>

 
 
 
 
 

Gemma Glitter Gezondheidsgala terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Gemma Glitter Gezondheidsgala. De rechten van dit programma liggen bij Avro. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.