TVOPJEPC |
Home / Spelshows / Allerslechtste Chauffeur, de
UITZENDING GEMIST?
   
Allerslechtste Chauffeur, de uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
BNN

Genre:
Spelshows

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Allerslechtste Chauffeur, de

Hoe de kandidaten in de Allerslechtste chauffeur van Nederland hun rijbeijws hebben gehaald is een iedereen een raadsel. En dat is precies waarom vrienden, partners, buren en collega’s ze hebben opgegeven. En ze zullen hun best doen voor dit programma, want de stuurknuppel die het meest vooruitgang boekt, wint 'n auto! Uitzending gemist van Allerslechtste Chauffeur, de? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

08-10-2013: De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland
01-10-2013: De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland
24-09-2013: De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland
17-09-2013: De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland
10-09-2013: De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland
03-09-2013: De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland
27-08-2013: De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland
20-08-2013: De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland
04-06-2013: De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland
05-06-2012: Finale

 

Pagina's: 1 | 2 | 3 | > >>

 
 
 
 
 

Allerslechtste Chauffeur, de terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Allerslechtste Chauffeur, de. De rechten van dit programma liggen bij BNN. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.