TVOPJEPC |
Home / RealityTV / Barbie`s Bruiloft
UITZENDING GEMIST?
   
Barbie`s Bruiloft uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
RTL 5

Genre:
RealityTV

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Barbie`s Bruiloft

Realityserie waarin de voorbereidingen van het sprookjeshuwelijk van Barbie en Michael op de voet worden gevolgd. Uitzending gemist van Barbie`s Bruiloft? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Bekijk hier alle afleveringen en video`s van Barbie`s Bruiloft via RTL XL

 

 
 
 
 
 

Barbie`s Bruiloft terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Barbie`s Bruiloft. De rechten van dit programma liggen bij RTL 5. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.