TVOPJEPC |
Home / Talkshows / Linda`s Zomerweek
UITZENDING GEMIST?
   
Linda`s Zomerweek uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
RTL 4

Genre:
Talkshows

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Linda`s Zomerweek

Linda de Mol komt in juni op de late avond met een nieuw programma: ‘Linda’s Zomerweek’. Een week lang, van maandag 24 juni t/m vrijdag 28 juni, ontvangt de populaire RTL 4-presentatrice dagelijks twee interessante en spraakmakende Nederlanders voor een trip down memory lane. Uitzending gemist van Linda`s Zomerweek? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Bekijk hier alle afleveringen en fragmenten van Linda`s Zomerweek

 

 
 
 
 
 

Linda`s Zomerweek terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Linda`s Zomerweek. De rechten van dit programma liggen bij RTL 4. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.