TVOPJEPC |
Home / Series / Johan
UITZENDING GEMIST?
   
Johan uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
VPRO

Genre:
Series

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Johan

De mens achter de mythe. De VPRO dramaserie over Johan Cruijff toont de voetballegende ook als zoon, vader, echtgenoot, broer en mentor. Onnavolgbaar natuurlijk, want logisch is bij Cruijff altijd anders. Uitzending gemist van Johan? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

17-03-2014: Johan
10-03-2014: Johan
03-03-2014: Johan
24-02-2014 Aflevering 1

 

 
 
 
 
 

Johan terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Johan. De rechten van dit programma liggen bij VPRO. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.