TVOPJEPC |
Home / Spelshows / Grootmeesters
UITZENDING GEMIST?
   
Grootmeesters uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
VARA

Genre:
Spelshows

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Grootmeesters

Wie is het beste in zijn of haar vak? Dat wordt uitgemaakt in het nieuwe spannende live VARA-televisieprogramma De Grootmeesters. Gepresenteerd door Paul Witteman. Uitzending gemist van Grootmeesters? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Plastisch chirurgen, finale
Plastisch chirurgen, aflevering 8
Plastisch chirurgen, aflevering 7
Advocaten, de finale
Advocaten, aflevering 5
Advocaten, aflevering 4
Burgmeesters, de finale
Burgemeesters, aflevering 2
Burgemeesters, aflevering 1

 

 
 
 
 
 

Grootmeesters terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Grootmeesters. De rechten van dit programma liggen bij VARA. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.