TVOPJEPC |
Home / Series / Dallas
UITZENDING GEMIST?
   
Dallas uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
Ultimatedallas.com

Genre:
Series

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Dallas

En van de allereerste en beste soaps. Dallas speelt zich af in de gelijknamige plaats in Texas, de Verenigde Staten. De soap draait om de familie Ewing die haar fortuin maakt in de olie-industrie en woont in Southfork Ranch, even buiten Dallas. De serie werd uitgezonden tussen 1978 en 1991. Bekijk nu fragmenten van deze soap. Uitzending gemist van Dallas? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Videoclips van Dallas

 

 
 
 
 
 

Dallas terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Dallas. De rechten van dit programma liggen bij Ultimatedallas.com. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commercile omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.