TVOPJEPC |
Home / RealityTV / Joling en Gordon Over de Vloer
UITZENDING GEMIST?
   
Joling en Gordon Over de Vloer uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
RTL Video

Genre:
RealityTV

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Joling en Gordon Over de Vloer

In Joling en Gordon over de Vloer worden de diva`s elke week uit hun comfortabele bestaantje gerukt en moeten ze meedraaien in een gezin, vereniging of bedrijf. De vraag is: wat blijft er van hun ego over als ze diep in de varkensuitwerpselen staan of gedienstig moeten doen tegenover mensen die zij normaal als vrienden zien? Uitzending gemist van Joling en Gordon Over de Vloer? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Bekijk Joling & Gordon over de Vloer via RTL Video (1,30 euro per aflevering)

 

 
 
 
 
 

Joling en Gordon Over de Vloer terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Joling en Gordon Over de Vloer. De rechten van dit programma liggen bij RTL Video. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.