TVOPJEPC |
Home / RealityTV / Expeditie Robinson
UITZENDING GEMIST?
   
Expeditie Robinson uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
RTL8

Genre:
RealityTV

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Expeditie Robinson

Zestien Nederlandse en Vlaamse deelnemers gaan de strijd aan met de natuur, elkaar en zichzelf in Expeditie Robinson. Uiteindelijk gaat één doorzetter er vandoor met 50.000 euro en de eretitel van Robinson. Uitzending gemist van Expeditie Robinson? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Bekijk hier alle afleveringen van Expeditie Robinson

 

 
 
 
 
 

Expeditie Robinson terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Expeditie Robinson. De rechten van dit programma liggen bij RTL8. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.