TVOPJEPC |
Home / Spelshows / Postcodeloterij Miljoenenjacht
UITZENDING GEMIST?
   
Postcodeloterij Miljoenenjacht uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
RTL 4

Genre:
Spelshows

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Postcodeloterij Miljoenenjacht

Dit seizoen is Postcode Loterij Miljoenenjacht nog spannender dan voorheen. Het bloedstollende programma begint als vanouds met 500 kandidaten die zich door de kennisvragen in de voorrondes proberen te slaan. Nieuw dit seizoen is de voorlaatste afvalronde waarin de zes eindkandidaten een spannende, psychologische race spelen. Beantwoordt één kandidaat een vraag goed, dan krijgt hij de mogelijkheid één van zijn tegenstanders weg te stemmen. Wie hij wegstemt, blijft in eerste instantie geheim. Uitzending gemist van Postcodeloterij Miljoenenjacht? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Bekijk hier de laatste aflevering van Postcodeloterij Miljoenenjacht
04-05-2008

 

 
 
 
 
 

Postcodeloterij Miljoenenjacht terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Postcodeloterij Miljoenenjacht. De rechten van dit programma liggen bij RTL 4. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.