TVOPJEPC |
Home / Wetenschap / Onder de tram
UITZENDING GEMIST?
   
Onder de tram uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
VARA

Genre:
Wetenschap

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Onder de tram

Cabaretiers Joep van Deudekom en Rob Urgert belichten de zin en onzin van wetenschappelijk en maatschappelijk onderzoek . Elke week delen zij hun fascinatie voor feiten en weetjes met twee wisselende gasten en met hun vaste gast, de Belgische cabaretier Wim Helsen. Daarnaast komen zij wekelijks met baanbrekend eigen onderzoek. Uitzending gemist van Onder de tram? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

19-12-2006
dinsdag 31 oktober 2006
donderdag 26 oktober 2006
donderdag 12 oktober 2006
donderdag 5 oktober 2006
vrijdag 22 september 2006
donderdag 7 september 2006
29 april
22 april
15 april

 

Pagina's: 1 | 2 | > >>

 
 
 
 
 

Onder de tram terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Onder de tram. De rechten van dit programma liggen bij VARA. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.