TVOPJEPC |
Home / Muziek / X Factor
UITZENDING GEMIST?
   
X Factor uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
RTL 4

Genre:
Muziek

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

X Factor

X Factor is een van oorsprong Engels televisietalentenjachtprogramma, dat in Nederland vanaf oktober op RTL 4 te zien is. Casting director Marianne van Wijnkoop, producer en componist Henk Temming en talentscout Henkjan Smits, eerder bekend van het programma Idols, vormen de jury van de Nederlandse versie van X Factor. In dit programma strijden niet alleen solisten en zanggroepen, maar ook de drie juryleden met elkaar om de winst. Uitzending gemist van X Factor? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Bekijk X Factor via RTL XL

 

 
 
 
 
 

X Factor terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van X Factor. De rechten van dit programma liggen bij RTL 4. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.