TVOPJEPC |
Home / Sport / Voetbal International
UITZENDING GEMIST?
   
Voetbal International uitzending gemist programma online tv kijken Bron:
RTL 7

Genre:
Sport

Meer informatie:
Officiële website

   
ADVERTENTIE
 
 
PROGRAMMA
 

Voetbal International

Praatprogramma over voetbal waarin deskundigen zich kritisch uitlaten over actuele voetbalonderwerpen en daarover met elkaar discussiŽren. Het programma wordt gepresenteerd door Wilfred Genee en hij wordt bijgestaan door Johan Derksen, Willem van Hanegem en Jan van Halst. Uitzending gemist van Voetbal International? Kijk hieronder de uitzendingen terug.

Uitzending terugkijken:

 

Bekijk hier alle uitzendingen van Voetbal International via RTL XL

 

 
 
 
 
 

Voetbal International terugkijken?

Heb je een uitzending gemist? Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending, kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciële omroepen (muv Talpa) zijn slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. Tvopjepc.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. Tvopjepc.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de content van Voetbal International. De rechten van dit programma liggen bij RTL 7. 
 

© TV OP JE PC 2004-2014
Uitzending gemist? Programma gemist? Live TV? Kijk GRATIS online televisie via je computer. Gemiddeld 24 uur na een televisie uitzending kun je de aflevering terugzien. Uitzendingen van de commerciŽle omroepen (met uitzondering van Talpa) zijn soms slechts gedeeltelijk of niet terug te kijken. Ook sport, films, muziek en buitenlandse programma's zijn vanwege rechten meestal niet online terug te kijken. TvopjePC.nl beschikt niet zelf over de uitzendingen, maar is een portal site voor tv-programma's. TVopjePC is initiatief van Ziggo en Yellow Lemon Tree.